AKV’de Kermes Rüzgarı

589 views

Gölcük AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı yıl sonu kermesi her yıl olduğu gibi bu yılda çok renkli geçti. Kermes kapsamında Gazetecilik alanının fotoğraf sergisi, Giyim Üretim Teknolojileri alanınının defilesi büyük ilgi gördü. Kermeste okulun diğer alanları Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, El Sanatları Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri, Grafik ve Fotoğraf, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanlarının standları göz doldurdu.

Öğrenciler defilede rüzgar gibi estiler

Giyim Üretim Teknolojileri alanında eğitimi gören 11 ve 12. Sınıf öğrencileri tasarladıkları ve kendi diktikleri 40 adet giysiyi giyerek podyumda sergilediler.

Programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve çok sayıda veli katıldı.

Programda okul bahçesinde ilk olarak kermes açılışı yapıldı. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş ve Muhtarlar derneği Başkanı Bilge Saral tarafından açılan kermes büyük bir beğeniyle gezildi.