Müfit Saner İlkokulu Bahçesinde İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Pazar Kuruldu

335 views

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası ve Değirmendere Müfit Saner İlkokulu, yapmış oldukları ortak proje kapsamında okul bahçesinde pazar tezgahlarını kurdu. Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odasının sponsorluğunu üstlendiği projenin amacının elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sağlamak olduğu belirtildi.

Öğrencilere pazar kültürünün tanıtıldığı etkinliğe İlçe Mili Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim, Müfit Saner İlkokulu Müdürü Ramazan Açıkgöz, Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Çağlayan, okul öğretmenleri, öğrenciler ve velileri katılım gösterdi.

Gülsuyu: “Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası ile güzel bir çalışma yaptık.” 

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Biz öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitilmesine verdiğimiz önem kadar sosyal hayatta da karşılarına çıkabilecek her şeyi öğrenmelerini, vatanımıza ve milletimize hayırlı bir evlat olarak yetişmesini istiyoruz. Bu kapsamda Okulumuz ile Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası ile güzel bir çalışma yaptık. Pazarcı esnaflarımız, zor koşullar altında büyük özveri isteyen bir iş yapıyor. Çocuklarımızın pazar kültürünü öğrenmeleri konusunda verdikleri destekten ötürü kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak:”‘Her türlü yardıma hazırız”

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer, “Okulumuzla birlikte güzel bir çalışmaya imza attığımızı düşünüyoruz. Okul bahçemizde pazar tezgahlarımızı açarak ürünlerimizi satacağız. Ne kadar zor olursa olsun halkımıza en güzel ürünleri satmak için tüm gayretimizi sergiliyoruz. Elimizden geldiğince her türlü yardıma her zaman hazırız.” dedi.