AKV 56. Mezunlarını Uğurladı

1.115 views

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 56. mezunlarını verdi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu, öğretmenler ve mezun olan öğrencilerin aileleri ile arkadaşları katıldı. 2016-2017 eğitim öğretim yılında 56. Mezunlarını veren okuldan 8 branştan 166 öğrenci mezun oldu. Sunuculuğunu okul öğretmenleri Lokman Karafil ve Hatice Canköse’nin yaptığı törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “ Çocukluktan ergenliğe adım atılan yaşlarda okulumuza başlayan öğrencilerimiz, 4 yılın sonunda pırıl pırıl genç kızlar olarak mezun olmaya hak kazandılar. Değerli velilerimiz, emanet olarak aldığımız evlatlarımızın mezun olduğunu görmek sizler kadar bizim içinde gurur vesilesidir. Çocuklarımızın öğretmenleri olarak bizler bu dört yıl içinde, öğretmenlik görevlerimizin dışında her biri için yeri geldiğinde bir anne, bir baba, abla veya kardeş olmaya gayret gösterdik. Sevgili gençler, her biriniz anne babalarınız için emsalsiz güzelliklersiniz, biriciksiniz, bu bağlamda çevrenizde sizin gibi olmayan farklı yaşayan ve düşünen insanlara karşı sakin, hoşgörülü, sabırlı ve sakin olun. Çünkü onlar da kendi anne babalarının biricik evlatları.
Sevgili öğrencilerim, hiçbir insanın, hedefi olmadan başarılı olamayacağını biliyorsunuz. Herkesin bir hedefi, gerçekleştirmeyi arzuladığı hayalleri olmalı. Elbette önünüze engeller çıkacak, ama asla yılmayacaksınız. Ve bizler önümüzdeki yıllarda sizleri güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmeyi arzuluyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.”
Birinciler isimlerini mezuniyet kütüğüne çaktı
Törende konuşan okul birincisi Sedanur ALACALI, mezun olduğu için büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi. Dereceye girmeye hak kazanan öğrencilere plaketleri protokol mensupları tarafından verildi. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Kız Meslek Lisesi Okul Birincisi Sedanur ALACALI, Anadolu Kız Meslek Lisesi Okul Birincisi Gülşah BOZDAĞ, , Anadolu Kız Teknik Lisesi Zeynep AK mezuniyet kütüğüne isimlerinin yazılı olduğu plakaları çaktılar.
Mezun olan öğrenciler okul flamasını ve Türk bayrağını bir alt sınıfa teslim etti. Öğrenciler müzik eşliğinde mezuniyetin mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Tören, gençlerin kepleri havaya atmaları ile sona erdi.