Ramazan Paylaşmadan Yaşanmaz!

89 views

Gölcük Donanma İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yardıma muhtaç insanlar için gıda paketi hazırlandı.

Toplanan 56 koli gıda yardımının Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğüne teslim etmek için okulda tören düzenledi.

Törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Donanma İlkokulu Müdürü Kadir Sonugelen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, öğrencilere teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Öncelikle bu güzel ve örnek davranış sergileyen öğrencilerimizi, okul idaresini ve okul aile birliğini gönülden kutlarım. Bu bu örnek davranış başarılı öğrencilerimiz tarafından gerçekleşmesi çok önemlidir. Değerler eğitimi projemiz de çok iyi ilerliyor. Bu projeye emek veren herkese teşekkür ederim. Dedim ya başarılı öğrencilerimiz. Bizim öğrencilerimiz eğitim konusunda da çok başarılılar TEOG sonuçlarına bakıldığında bizler yinede başarılı olmuşuz. Burada yükselmenin asla ve asla bir sınırı yoktur. Bundan dolayı biz her zaman yükselmek için daha çok çalışacağız.”

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu da “Öğrencilerimize duyarlılık kazandırmak adına, değerler eğitimi projesi kapsamında tüm okullarımızda başarılı etkinlikler yapılıyor. Biz millet olarak geleneklerimize bağlıyız. Tabii ki zaman içerisinde bu geleneklerin unutulması bizler için hiç de iyi olmadı. Bizler de bu doğrultuda değerler eğitimi projesini gerçekleştirdik. Bu projemiz sayesinde tekrar geleneklerimize doğru ilerliyoruz. Ben burada tüm öğrencilerimize bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.

Daha sonra gıda kolileri Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Zehra Karahaman’a teslim edildi.7