Gölcüklü Türkiye Şampiyonlarından Vali’ye Ziyaret

224 views

Zorguldak’ta gerçekleştirilen Türkiye Liseler arası Gençler Futsal Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan ve İsrail’de yapılacak Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Futsal takımı sporcuları, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Ziyarette;  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul Müdürü Zeki Kalaç, Antrenör Hasan Alemderoğlu ve Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi Futsal takımı sporcuları; Helin Ataç, Ece Tekmen, Sevda Yavuz, Sude Yavuz, Leyla İlter, Sudenur Yolcu, Kübra Deniz, Selcan Kaplan ve Ebru Kurak Belli katıldılar. Çintımar, Gölcüklü Şampiyonları Sayın valimize tanıtarak almış oldukları başarılar ile ilgili bilgi verirken Hüseyin Aksoy’a kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Aksoy; “Kazanacağız diyerek gittiniz ve başararak geri döndünüz. İlimizi ve ülkemizi temsil etme görevini sizler üstlendiniz. Bu başarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Çok özel gayret ve çalışmalarınızla bu başarıyı yakaladınız. Bu ilimiz ve ve ülkemiz adına bizleri çok memnun etmiştir.” diyerek Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi Futsal takımı sporcularını tebrik ederek ödüllerini takdim etti.