Garnizon Anaokulu Minikleri Mendil Kapmaca Yarışması’nda kıyasıya yarıştı

291 views

Garnizon Anaokulu Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında Mendil Kapma Yarışması düzenlendi. Yarışma Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Spor Salonu’nda yapıldı.

Katılım yoğun oldu

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Spor Salonu’nda Garnizon Anaokulu Geleneksel Çocuk Oyunları, Mendil Kapma Yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmaya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, İlçe Eğitim Müdürlüğü Spor Koordinatörü Hüseyin Seyhan, Garnizon Anaokulu Müdürü Serap Kuşağlı İkiz, Gölcük’te bulunan Anaokulu müdürleri, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Resul Şahin, anaokulu öğrencileri ve veliler katılım sağladı.

 

Garnizon Anaokulu Müdürü Serap Kuşağlı İkiz: Geçmiş nesillerin geleneklerini yaşatmak adına aslında hepimizin küçüklüğünde oynadıkları mendil kapmaca yarışmasını şu an da çocuklarımıza oynatacak olmaktan mutluluk duyuyorum. Katılan herkese teşekkür eder ve çocuklarımıza başarılar dilerim.’’ Dedi. 5 yaşındaki anaokulu öğrencileri 4 grup halinde mendil kapmaca yarışması için büyük bir mücadele verdiler. Oldukça eğlenen minik öğrenciler böyle bir oyun oynamaktan dolayı mutlu olduklarını da söylediler. Yarışma sonunda katılan 4 grupta bulunan öğrencilere madalya takdiminde bulunuldu.