AKV’nin Kızları İlçe Birincisi

761 views

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Futsal takımı ilçe genelinde gerçekleşen futsal turnuvasının sonunda şampiyonluk kupasını elde etmeyi başardı.

“Gölcük’te Öğrenci Olmak” Projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü İşbirliğinde düzenlenen ortaokul ve liseler arası 2018-2019 Futsal Turnuvasının final müsabakaları sonucunda birinciler belli oldu. 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen final müsabakaları sonrası dereceye giren okullara ödülleri verildi. Ödül törenine Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gençlik Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu ve okul müdürleri katıldı.

Lise Kızlar Kategorisinde AKV Mesleki ve Teknik Lisesi birinciliğe ulaşırken Lise Genç Erkekler Kategorisinde İhsaniye Anadolu Lisesi, Ortaokul Yıldız Erkekler Kategorisinde Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu birinci oldu.

AKV Mesleki ve Teknik Lisesi turnuvada ilk maçını 14 Şubat’ta İhsaniye Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımıyla geçekleştirmiş ve bu maçı 4-1 kazanmıştı. Ardından 15 Şubat’ta İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesiyle karşılaşmış ve onları da 3-1 mağlup etmişti. Gölcük Fen Lisesi Kız Futsal Takımıyla eşleşen AKV Mesleki ve Teknik Lisesi Kız Futsal Takımı rakip takımın turnuvadan çekilmesiyle 18 Şubat’ta şampiyonluğa ulaştı.