Tiyatro Sanatçısı Cemile Naz Şimşek Tek Kişilik Oyunuyla Herkesi Büyüledi

367 views

Tiyatro Sanatçısı Cemile Naz Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel sahnelediği ‘Paris Je t’aime Sel-tuz’ oyunu ile tiyatro severlerin karşısına çıktı. Sanatçı Şimşek, Kervansaray Sahnesi’ndeki performansıyla katılanları adeta büyülerken dakikalarca programa katılanlardan alkış aldı.

Katılım yoğun oldu
Programa Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı Özgören, Kadın Meclis üyeleri, ilçemizin STK başkanları, daire müdürleri, çok sayıda öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Şentürk, “Bizler kadınlarımızı her konuda destekliyoruz”
Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir çok etkinlikler düzenlendi. Bu etkinlikler münasebetiyle kadınlarımızın bir çok sorunları masaya yatırılıyor. Kadın ve erkeğin kültürel siyasi eşit olarak yer almasında kadınlarımızı çok önemsiyoruz. Bizler kadınlarımızı bu konuda her türlü destekliyoruz. Bugünde size Cemile Naz Şimşek hanımefendinin programıyla karşınıza çıkıyoruz. Hepiniz hoş geldiniz.”
Ellibeş, “Bu etkinliklerin amacı kadınlarımızın toplumda ne kadar önemli olduğu”
Başkan Ellibeş, “Kent Konseyi başkanımızın da ifade ettiği gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinliklerin amacı kadınlarımızın toplumda ne kadar önemli olduğu. Bu etkinliklerle ayrıca kadınların yaşadıkları sorunlarının belirlenmesi, çözüme ulaşmasını istiyoruz. Cemile Naz hanımda bu orunları dile getirmek için bugün oyunuyla karşımızsa çıkacak. Kendisi uzun yıllar Fransa’da bulunmuş. Yaşanmış olayların bir kesitini bizimle paylaşacak. Ben bu münasebetle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.
Sanatçının performansı büyük beğeni kazandı
Daha sonra sahneye davet edilen Sanatçı Cemile Naz Şimşek, ‘Paris Je t’aime sel-tuz’ oyununu katılım sağlayanlara sahneledi. Sanatçı Şimşek, oyununda küçük yaşta evlendirilen kız çocuklarının durumlarını anlatan oyunu ile izleyenleri hem duygulandırdı, hem de düşündürdü. Sanatçı Şimşek performansı ile herkesin büyük beğenisini kazandı. Şimşek, oyununun sonunda performansı ile oyun alkış aldı.