Çocuk Korosundan Muhteşem Konser

123 views

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Çok Sesli Çocuk Korosu Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında harika bir konser gerçekleştirdi. Şef Turan Yüksel yönetimindeki 90 kişilik çocuk korosu bir birinden güzel yöresel türküleri başarıyla seslendirirken izleyicilerden tam not aldı.

Konserde Koro türküleri başarıyla seslendirilirken izleyiciler de zaman zaman türkülere eşlik etti. Konsere Çocuk korosunda görev yapan çocukların velileri, Belediye Birim Müdürleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldılar.

Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında bir birinden güzel 24 Türküyü başarıyla seslendirerek gerçekleştirdi. Şef Turan Yüksel yönetimindeki çocuk korosu 14 Eseri Koro olarak, 10 eseri de solo olarak başarıyla seslendirirken izleyicilerden tam not aldı.

Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında gerçekleştirilen konsere müzikseverlerin büyük ilgi göstermesi salonda güzel bir birliktelik ve coşku yaşanmasına etken oldu. Salonu tıklım tıklım dolduran izleyiciler Koroyu ayakta alkışlayarak karşılık verdi.