Yaşama Sevinci için Bir Oyuncak da Benden

950 views

Gölcük İhsaniye Mahallesine bulanan Çiftlik İlkokulu öğrencileri örnek bir davranışa imza attı. Çiftlik İlkokulu Öğrencileri” Yaşama Sevinci İçin Bir Oyuncak da Benden” dedi.

Çiftlik İlkokulu öğrencileri; öğretmen ve idarecilerinin öncülüğünde “Yaşama Sevinci İçin Bir Oyuncak da Benden” adlı bir proje yapmaya karar verdi. Proje kapsamında her sınıfa bir kumbara konuldu. Öğrenciler harçlıklarından arttırdıkları paraları bu kumbaraya atarak biriktirdikleri parayla “Gölcük Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Merkezi”ndeki arkadaşlarına oyuncak ve eğitim materyalleri aldılar.

21 Nisan Cuma günü Okul müdür yardımcısı Murat Gündağ ve öğretmenler; Türker Ayşah, Betül Pehlivan, Feride Erçi, Ümran Çankaya ve her sınıftan bir öğrenci Gölcük Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Merkezindeki arkadaşlarını ziyaret ederek hediyelerini verdiler. Gölcük Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Merkezi müdürü Ayhan Doğan bu anlamlı ziyaretten dolayı okulu adına çok mutlu olduklarını belirtti ve Çiftlik İlkokulu müdürü Muhterem Atabaş başta olmak üzere tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerine okulu adına teşekkür etti.