AKV’de 19 Mayıs Şenliği

443 views

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin  19 Mayıs  Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını gerçekleştirdikleri etkinliklerle kutladı.

Okul bahçesinde gerçekleşen tören Tarih öğretmeni Hatice Canköse’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından ATP 12/A sınıfı öğrencilerinden Gizem Çalı, Atatürk’ ün gençliğe hitabesini; Cansu Kılıç ise tüm öğrencilerin katılımıyla “Gençliğin Ata’ya Cevabı”nı okudu. ATP 12/A sınıfından Buse Yalılı Atatürk kurtuluş savaşında isimli şiiri okudu.

Öğrencilerin gösteri ve yarışmaları beğeni topladı

Öğrenciler takımlar halinde çuval yarışması, halat çekme, yumurta taşıma, şarkı söyleme yarışması gibi etkinliklerle hem eğlendiler hem de izleyenlere bayram coşkusunu yaşattılar.

19 Mayıs  Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, ilçemizdeki okullar arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren Özlem Sivil’in ödülünü Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Meryem Kabil takdim etti ardından okulda düzenlenen yarışmalarda 1. olan öğrencilere hediye çekleri verildi.