Kurallara uyalım ki öğrencilerimiz okullarına kavuşsun!

131 views

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe halkını Covid-19 salgınıyla daha etkin mücadeleye davet etmek için bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe katılan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, öğrencilerle birlikte vatandaşa maske dağıtıp kurallara uymalarının önemini hatırlattı.

Gölcük’te Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Kaymakam Cengiz Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdür Caferi Tayyar Mert ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Gölcük Anıtparkt’ta vatandaşa maske dağıttı.

Koranavirüs salgını ile mücadelede temel tedbirler “Maske, Mesafe ve Hijyen” kurallarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte açılan pankartlar ölen insanların birer sayıdan ibaret olmadığını vurguladı. Özellikle “O bir sayı değil, 47 candır. O canlardan her biri birilerinin en değerlisi. Onların her biri kor gibi yanan binlerce yürektir. Lütfen maske-mesafe-temizlik kurallarına uyalım.” yazılı pankart dikkat çekti.

Kurallara uymayanları uyarmalıyız

Anıtpark’taki programdan sonra Kaymakam Karabulut, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mert, Şube Müdürleri ve eğitimciler vatandaşları ziyaret ederek, vatandaşlardan Covid-19 kurallarına uymalarını istedi. Karabulut, “Kurallara uyalım ki bir an önce Covid-19 salgınından kurtulalım. Çocuklarımız okullarına kavuşsun. Eski hayal ettiğimiz güzel günlere ulaşalım. Güzel bir gelecek için maske, temizlik, mesafe kurallarına harfiyen riayet edilmeli, bu kurallara uymayanları uyarmalıyız” ifadelerini kullandı.