Şampiyon Şefleri Gölcük Belediye Başkanı Ziyaret Etti

167 views

Türkiye Aşçılar Federasyonu(TAŞFED) tarafından 19’uncusu düzenlenen “Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri” yemek yarışmalarına Türkiye ve yurt dışından 1100 yarışmacı katıldı. Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Altın Tava Ödülü”, “Yılın En İyi Lisesi Ödülü” ve “Yılın En İyi Şefi Ödülü”nde birinciliğe ulaştı. Gölcüklü lise öğrencilerinin bu başarısını tebrik etmek için Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert okulu ziyaret etti.

Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Lokman Karafil’in karşıladığı Belediye Başkanı Sezer, öğrencileri elde ettikleri büyük başarı adına kutlayarak “İlçemizin adını böylesi bir organizasyonda duyurmanız bizlere gurur verdi. Sizler daha şimdiden büyük şeflerin yaptığı yemekleri geride bırakmayı başardınız. Bu başarıda emeği geçen Okul Müdürümüz Hüseyin Bey’i, Lokman Hocamızı ve tüm öğretmenlerimizi ve elbette sizleri canı gönülden kutluyorum.” dedi.

Ali Yıldırım Sezer madalya ve birincilik ödülü kazanan öğrenciler ve öğretmenlerine başarılarından ötürü hediyeler takdim ettikten sonra ziyaret son buldu.