Voleybolda İlçe Üçüncüsü Olduk

458 views

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ” etkinlikleri kapsamında düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Kupası Voleybol ve Basketbol Turnuvası sona erdi.

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ” etkinlikleri kapsamında düzenlenen 19 Mayıs Gençlik kupası  Voleybol ve Basketbol Turnuvası sona erdi. Liseli öğrencilerin kıyasıya yarıştığı turnuvanın ödül töreni 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Törene Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Muhyettin Yıldırım ve veliler katıldı. Törende öğrencileri tebrik eden Başkan Ellibeş “yarışmaya katılarak medeni cesaret gösteren tüm öğrenciler eteşekkür ediyorum. Önemli olan yarışmaya katılmanızdı.” dedi. Konuşmaların ardından öğrencilere ödülleri verildi.

ÖDÜL ALAN OKULLAR

Voleybol(Kızlar) İlçe Sıralaması 1.Atatürk Anadolu Lisesi, 2.Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, 3.Kız Meslek Lisesi.

Voleybol(Erkekler) İlçe Sıralaması 1.Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi, 2.İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3.Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi