AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 54. Mezuniyet Töreni Coşkuyla kutlandı

461 views

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 54. mezuniyet töreni okul bahçesinde gerçekleşti. Adeta bir şölen tadında geçen mezuniyette, öğrencilerden oluşan müzik grubu izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu ve yönetiminin ev sahipliğindeki mezuniyet törenine, Kaymakam Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, öğrenciler ve veliler katıldı.

Aynur Kadiroğlu yaptığı konuşmada, mezun öğrencilere seslenerek, “Sevgili gençler, her biriniz anne babalarınız için emsalsiz güzelliklersiniz, biriciksiniz, bu bağlamda çevrenizde sizin gibi olmayan farklı yaşayan ve düşünen insanlara karşı sakin, sabırlı ve anlayışlı olun. Çünkü onlar da kendi anne babalarının biricik evlatları. Hoşgörülü, farklıklara saygılı, kendi ayaklarının üzerinde durabilen bireyler olarak gelecek nesillerin yetişmesinde de payınız olsun. Çünkü bundan sonra bizler de geleceği sizlere emanet ediyoruz. ” dedi.

Dereceye Giren Öğrencilere Plaket Verildi

Törende bölüm birincileri, Bena Güloğlu, Nursena Azak, Züleyha Koçak’a plaketleri Gölcük Kaymakam Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci tarafından verildi. Plaket töreninden sonra okul birincileri Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu ile birlikte okulun onur kütüğüne isimlerini çaktı. Okul birincilerinin konuşmalarının ardından bayrak flama devir teslim törenine geçildi. Daha sonra okuldan mezun olan 244 öğrencinin mezuniyet belgeleri verildi.

Kepler Havaya Fırlatıldı

Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler büyük bir mutluluk yaşarken öğrenciler keplerini Havaya fırlatarak 4 yıl boyunca emek harcadıkları ve zaman geçirdikleri okullarına veda etti.