Gölcüklü Öğrenciler İznik’e Uğurlandı

101 views

Gölcük Belediyesi tarafından başlatılan Gölcük’te Öğrenci olmak Projesi kapsamında AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin de aralarında bulunduğu öğrenci grubu İznik’e uğurlandı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında belediyeye ait 2 otobüs ile ilçe genelindeki 11 liseden 80 başarılı öğrenciyi İznik’e uğurladı. Ellibeş, öğrencilere yapılacak kültür gezisini en güzel şekilde yaşamalarını ve keyif almalarını söyledi. Öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e Gölcük’e böylesine önemli bir projenin kazandırılmasında vermiş olduğu destek ve katkıya teşekkür etti. Öğrencilere AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Okul müdür yardımcısı Resul Şahin, okul öğretmenleri Osman Tapan, İsmet Ormancıoğlu eşlik etti.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’te Öğrenci olmak projesi içerisinde belirlenen Kültür gezilerinde amaç, Öğrencilerin seviyelerine uygun olarak bilgi, görgü ve yeteneklerini geliştirmek; yaparak yaşayarak öğrenmelerine imkân vermek ve derslerin uygulama ortamında yapılmasını sağlamak; onlara çevrelerini, toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerini tanıtmak, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından izletme kamacı taşıdığını belirtti

.