Çocukları İçin Evlerini Okula Dönüştüren Ailelere Anlamlı Ziyaret

409 views

Gölcük’te evde eğitim gören öğrenciler ve aileleri, Kaymakam Mustafa Altıntaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu tarafından ziyaret edildi.

Gölcük eğitim alanındaki çalışmalarla çokça gündeme gelen bir ilçe konumuna yükselmeyi başardı. Yeni açılan okullar ve merkezi sınavlarda alınan başarılı sonuçların yanı sıra eğitimde fırsat eşitliği bağlamında yürütülen “evde eğitim programı” da başarıyla sürdürülüyor.
Okula Dönüşen Evler
İlçemizde evlerinde eğitim alan öğrencilerin aileleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birlikte çalışarak bu öğrencilerin evlerini bir eğitim yuvasına dönüştürüyor. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu da evde eğitim gören Rotterdam İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Yiğit Ali Ayçiçek; Piri Reis İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi İsmet Salman; Turgut Özal İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Göktuğ Efe Özbey’i evlerinde ziyaret etti. Öğrencilere eğitimlerinin nasıl gittiği konusunda sorular soran Kaymakam Altıntaş ve Gülsuyu, öğrencilerle sohbet etti. Ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.