AKV’DEN BARIŞ PINARI HAREKATI’NA DESTEK

600 views

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap,  İngilizce öğretmenleri, Elif  Erol Şahin, Nebiye Yüksel, Fatma Berna Cebeci ve öğrenciler ile birlikte “Bir Destandır Mehmedim” projesi kapsamında Gölcük Kaymakamlığı Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, eTwining proje ortaklığı ile 64 okulun birlikte gerçekleştirdiği “Bir Destandır Mehmedim” projesine dahil olmuştu. Proje kapsamında Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap, öğretmenler ve öğrenciler Jandarma Teğmen Mahir Sarıdağ’a Moda Tasarımı alanı öğrencilerinin yapmış olduğu Türk Bayrağı baskılı çanta hediye etti.

Barış Pınarı Harekatında görev alan askerlerimize destek olmayı,  öğrencilere insanlık sevgisi, merhamet, dayanışma, birlik ve beraberlik, vatan ve bayrak sergisi gibi değerleri de kazandırmayı da hedefleyen proje kapsamında AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Barış Pınarı Harekatında  görev alan askerlere mektup yazdı. Öğrencilerin yazdığı destek ve motivasyon mektupları Jandarma Teğmen Mahir Sarıdağ’a teslim edildi.