Çocuk Gelişimi Alanı Eskişehir’i gezdi

426 views

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı öğretmen ve öğrencileri, Eskişehir Anadolu Üniversitesini ziyaret etti.

AKV’nin Çocuk Gelişimi Alanı öğretmenleri Arzu Demir, Aslı Kaya, Ayla Balaban, Şahinde Yılmaz ve Özlem Özaçar’ın öğrencilerini üniversite eğitimini yakından tanımaları amacıyla Eskişehir Anadolu Üniversitesine götürdü. Çocuk Gelişimi Öğretmeni Arzu Demir, meslek lisesi öğrencilerinin kimilerinde alanlarına ait yükseköğrenim görme isteğinin olmadığını belirterek “Biz de alanımızın öğrencilerinin üniversite eğitimi almalarını teşvik etmek amacıyla böyle bir geziyi planladık. Öğrencilerimizin üniversite yaşamını yakından görmelerini istedik.”dedi

Öğrenciler Anadolu Üniversitesini gezdikten sonra Eskişehir turu da yapmayı ihmal etmedi. İlk durakları tarihî Odunpazarı Evlerini gezerek anı fotoğrafı çektirdiler. Ardından Türkiye’nin en büyük ve en güzel parklarından bir tanesi olan Sazova Parkı ya da tam adı ile Bilim, Sanat ve Kültür Parkını gezdiler. Su Altı Dünyası ve Hayvanat Bahçesini de gezen öğrenciler gezinin tam anlamıyla tadını çıkardılar.