AKV’de uzaktan eğitimin ilk zili çaldı

485 views

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı. Covid-19 salgını nedeniyle 21 Eylül 2020 tarihine kadar öğrencilerin uzaktan eğitim görecekleri eğitim öğretim yılının ilk töreninde Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap, tüm idareci ve öğretmenler hazır bulundu.

Gölcük İlçe Milli eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, şube müdürleri Abdulhalik Köse ve Vedat Sever’in katıldığı tören, Beden eğitimi Öğretmeni Nuray Ozangüç’ün yönettiği İstiklal  Marşının okunmasıyla başladı.

Sosyal mesafe kurallarının uygulandığı törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert  bir konuşma gerçekleştirdi. Mert konuşmasında şunları söyledi: “Sevgili öğretmen arkadaşlarım, sizleri öğrencilerimizin coşkusunun eşlik ettiği bir törenle selamlamak isterdim. Malum salgın nedeniyle 21 Eylül’e kadar uzaktan eğitim aracılığıyla öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Tek bir öğrencimizin bile hastalığa yakalanmaması bizler için çok önemli bu sebeple 21 Eylül’den sonra da sosyal mesafe, hijyen ve maske kullanımına kati surette özen gösterelim. Uzaktan öğretim sürecinde de öğrencilerimizin ve velilerimizin her daim yanlarında ve yakınlarında olduğumuzu hissettirelim. Şu ana kadar yaptığınız ve bundan sonra yapacağınız tüm özverili çalışmalar için teşekkür eder sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dilerim.”