AKV’nin Çocuk Gelişimi Alanı öğrencileri kış kermesi düzenledi

287 views

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki Teknik Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı öğretmen ve öğrencileri kendi yaptıkları doldurulmuş süs ve oyuncakları okulda düzenledikleri bir kermesle  öğretmen ve velilere sundular.

Fotoğraflar: Ümran Camgöz

Okul koridorunda kurulan kermes standında satışa sunulan rengarenk oyuncaklar kermese katılanlar tarafından beğeni topladı. Her biri  ayrı ayrı öğrencilerin ellerinden çıkmış olan bu renk renk oyuncaklar, okula koridoruna da bambaşka bir hava katmış oldu.

Çocuk Gelişim Alanı Öğretmeni Arzu Demir, kermes hakkında şöyle konuştu:”Kış kermesimizi Çocuk Gelişimi bölümü olarak 23-24 Aralık’ta sürecek şekilde planladık. Kermesimizde bölümümüz öğrencilerinin “Oyun ve Oyuncak” dersinde kendi el emekleri ile yaptığı; dolgu oyuncaklar, anahtarlıklar, yeni yıl süslemeleri, kardan adamlar ve birçok ürün okuldaki öğrenciler, öğretmenler ve diğer görevlilere için satışa sunuldu. Ayrıca okula gelerek kermesimize destek veren velilerimiz de bizi yalnız bırakmadı. İlçemizde yaşayan hemşehrilerimiz de 24 Aralık Perşembe akşamına kadar okulumuzdan bu oyuncakları temin edebilirler.”