Genç Sanatçılardan Renkli Dokunuşlar

125 views

Değirmendere Kültür Merkezi’nde “Gölcük’te Öğrenciysen“ adlı proje kapsamında  natürmort canlı resim çizme etkinliği gerçekleştirildi.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hazırlanan proje kapsamında, 23 Şubat Çarşamba günü 9.30-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe aralarında AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de bulunduğu 10 okul katıldı.

Okulumuz öğrencilerinden 10/E sınıfından Ekin Balaban ve Neriman Erdoğan; 12/C sınıfından ise Halime Güç ve Melisa Irmak Karay’ın katıldığı projede Ekin Balaban, tahmininin üzerinde katılımcının olduğu ve etkinliğin bu sebeple çok verimli geçtiğini ifade etti. Yaptıkları eserlerin Mayıs ayı içerisinde Anıt Park’ta sergileneceğini belirten Balaban tüm çalışmaları görmek için sabırsızlandığını da dile getirdi.

Neriman Erdoğan ise yapılan etkinlikten çok memnun kaldıklarını ve Grafik ve Fotoğrafçılık Öğretmeni Elif  Oskay’ın da yanlarında olup kendilerini desteklediğini söyledi. İlk kez bu tarz bir etkinlikte yer aldığını  belirten Erdoğan, “Öğretmenlerimizin bizi cesaretlendirmesi ve bu tarz etkinliklerle motivasyonumuzu artırmaları çok önemli.” dedi.

Genç öğrencilerin hünerlerini sergiledikleri bu etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert de katılarak öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti.