AKV’nin Öğrencileri Çek Cumhuriyeti Yolcusu

136 views

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında öğrenim gören 4 öğrenci okulun Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğünün akreditasyon ortağı olduğu Erasmus+ K121 projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’ta 4 hafta süreyle staj programına katılacaklar.

Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap yaptığı açıklamada okul olarak Türkiye’deki yarışmalarda elde ettikleri başarıları yurt dışında da paylaşmak adına böyle bir projeye dahil olduklarını belirterek “Öğrencilerimiz bizleri bugüne kadar katıldıkları yarışmalarda elde ettikleri başarılarla çok kez gururlandırdı. Bizler de onların mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve dünyaya açılma adına cesaretlendirmek için öğretmeleri olarak böyle bir proje hazırladık.  Proje kapsamında Erva Gürdal, Fatma Bayram, Dilan Karakaş ve Nilüfer Beren İşeri yapılan mülakat ve genel değerlendirme sonucunda Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’ta 4 hafta süreyle staj programına katılmaya hak kazandı.” dedi.

Gürlagap proje katkı sunan öğretmeler Burcu Şallı Öztürk, Hülya Erdem, Özlem Göktaş, Aysel Arslan Yeşim Gül ve Gamze Aytekin Nalbantoğlu’na teşekkürlerini sunarken proje kapsamında öğrencilere eşlik edecek Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenlerine de staj sürecinin başarılı bir şekilde tamamlanması için başarılar diledi.