Başkan Ellibeş AKV’de Kariyer Günleri Programına Katıldı

146 views

Gölcük’te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen Kariyer Günlerinde, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Kariyer Günleri programına Mehmet Ellibeş’in yanı sıra, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul Müdürü Aynur Kanat Kadiroğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okulun Konferans salonunda gerçekleştirilen Kariyer günleri programında konuşan Mehmet Ellibeş, öğrencilere kendi yaşamından ve kariyer çizgisinden bahsetti. Ellibeş, konuşmasının başında Gölcük Belediyesinde 25 yıllık memurluk hayatının olduğunu ve 3 dönemdir Gölcük Belediye Başkanlığı yaptığını söyledi.

Başkan Ellibeş, Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Gölcük’te Öğrenci Olmak Programının bir etkinliği olan Kariyer Günleriyle öğrencilerin bireysel ve sosyal gelişimini desteklemeyi, farklı kurumlarda eğitim gören öğrencilerin etkileşimini sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Gençlere mesleğinde başarılı isimlerin deneyimlerini aktarmanın öneminden bahseden Başkan Ellibeş, mesleki yönlendirmeye yardımcı olmak, öğrencilerin kültürel kazanımlar elde etmelerini sağlamak, okulların fiziki kazanımlarının geliştirilmesine destek olmak amacıyla belirlenen programlar çerçevesinde bir dizi faaliyetler gerçekleştireceklerini açıkladı.

Konuşmanın sonunda Başkan Ellibeş, öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Programda ikince kez dede olmanın heyecanını yaşadığını belirten Başkan Ellibeş Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu tarafından kendisine takdim edilen çiçeği, yeni anne olan kızı için kabul ettiğini söyleyince öğrencilerden büyük alkış aldı.

Okul bahçesinde öğrencilerle birlikte simit yiyen ve hatıra fotoğrafı çektiren başkan Ellibeş idarecilere teşekkür edip öğrencilere başarı dileğinde bulundu.