Değerler Eğitimi Projesi’nin ödül töreni yapıldı

326 views

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tüm okullarda yürütmekte olduğu, Değerler Eğitimi Projesi’nin kapanış programı ve ödül töreni, geçtiğimiz Cuma günü Kazıklı Kervansaray Sahnesi’nde gerçekleşti.

Törene, Gölcük  Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kızıldağ ve Yakup Alptekin, Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve yönetimi, Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda davetli ve öğrenci velisi katıldı. Değerler Eğitimi Projesinde kültürel ve insani değerleri ön plana çıkarmak, geleceğin teminatı çocuklar ve gençlere değerleri aktarabilmek adına, Okul yönetimleri, öğretmen ve öğrenciler “Vatan Sevgisi İmandandır” diyerek, 400’ü aşkın çalışmayla projeye desteklerini verdiler.

Gölcük Kaymakamı Altıntaş: “EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDİYORUM”

Törende bir konuşma yapan Gölcük Kaymakamı Altıntaş, “Ben katkılarından dolayı tüm kuruma destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Aslında Okul Aile Birliklerimiz, Okul Yöneticilerimiz en çok bu desteği veriyorlar. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Amacımız çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek. Başta ailesine, devletine, milletine, dinine bağlı vatanını seven bir gençlik düşünüyoruz ve o şekilde yetiştiriyoruz. ” dedi.

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında, anaokulu, ilkokul ve ortaokullar arasında yapılan “Birlikte Yaşama Kültürü ve Kardeşlik” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Resim dalında üçüncü olan Goncagüller Anaokulu öğrencisi Berrak Taner, şiir yarışmasında üçüncü olan Halıdere İlkokulu öğrencisi Hanne Zeynep Eraydın, kompozisyon yarışmasında üçüncü olan İhsaniye OYAK Ortaokulu öğrencisi Gülbin Aslan, ödüllerini Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş’tan aldı.

Resim yarışmasında ikinci olan Ömer Seyfettin Anaokulu öğrencisi Arel Gültaş, şiir yarışmasında ikinci olan Piri Reis İlkokulu öğrencisi Ecre Emel Kıyı, kompozisyon yarışmasında ikinci olan Cahit Külebi Ortaokulu öğrencisi Deniz Karaköy, ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’ndan aldı.

 

Resim yarışmasında birinci olan Yunus Emre Anaokulu öğrencisi Arın Abdal, şiir yarışmasında birinci olan Piri Reis İlkokulu öğrencisi Zeynep Kulaç, kompozisyon yarışmasında birinci olan Gölcük Ortaokulu öğrencisi Şüheda Parlak, ödüllerini Kaymakam Mustafa Altıntaş’tan aldı. Kaymakam Altıntaş’a Müftü Mehmet Yazıcı da eşlik etti.

Değerler Eğitimi Projesi’nde, “Birlikte Yaşama Kültürü ve Kardeşlik” konulu kısa film yarışmasında Gölcük Fen Lisesi birincilik ödülüne layık görüldü. Kaymakam Altıntaş Fen Lisesine birinciliğinden dolayı plaket verdi. Değerler Eğitimi Projesi’nde yapılan çalışmalarda birinci olan Goncagüller Anaokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu ve Atatürk Anadolu Lisesi, birincilik sertifikalarını Kaymakam Altıntaş’tan aldı. Programın sonunda, projeye katılım gösteren tüm okullara katılım belgesi verildi.