Gençlik Merkezinden AKV’ye Ziyaret

252 views

Şirinköy’de hizmete giren Gençlik Merkezinin yetkilileri AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Merkezin yetkilileri okulun konferans salonunda öğrencilere Gençlik Merkezinin hizmetlerini anlattı.

Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu’nun öğrencilere yaptığı açıklamada merkezle ilgili olarak şunları söyledi: “Gençlik merkezlerinin amacı; gençlerin Atatürk ilkeleri doğrultusunda ülkesine ve milletine yararlı, araştırıcı, yaratıcı bireyler olmalarını sağlamak. Biz de merkezimizde siz gençlere yönelik önemli etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Merkezimizde açılan çeşitli kurslardan 7-29 yaş arasındaki herkes faydalanabiliyor. Ayrıca Genlik merkezimizin düzenlediği gezilere de 14-29 yaş arasındaki vatandaşlarımız katılabiliyorlar. Hepinizi merkezimize bekliyoruz.” dedi.

Gençlik Merkezinde Eğitimi Verilen Kurslar

Tasarım kulübü, spor kulübü, satranç kulübü, proje kulübü, müzik kulübü, medya kulübü, sağlık faaliyet kulübü, kişisel gelişim kulübü, karikatür ve mizah kulübü, hukuk kulübü, yöresel halk dansları, el sanatları kulübü, güzel sanatlar kulübü, gönüllülük kulübü, fotoğrafçılık kulübü, edebiyat kulübü, çevre kulübü, bilişim ve teknoloji kulübü, uluslararası çalışmalar kulübü