AKV’nin Öğrencileri Ailelerle Buluştu

434 views

Gölcük AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi” kapsamında bir yardıma daha imza attı. Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğünün başlattığı projede yardım edilecek aileler; Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Gölcük Belediyesi ve Merkez Mahallesi Muhtarlığı iş birliği ile tespit edildi.

Gölcük AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kendi içinde bir proje ekibi oluşturarak çalışmalarını planladı. Proje de yer alan kişiler işleyişi planlamak için farklı zamanlarda dört toplantı gerçekleştirdi. Toplantılar sonunda proje şablonu oluşturularak görev dağılımı yapıldı. Seçilen ailelere okulun proje ekibi ön ziyarette bulundu. Ailelerin profillerine ve ihtiyaçlarına göre listeler oluşturularak gerekli malzemeler temin edildi.

Okuldaki proje ekibinde Okul Müdürü Aynur Kadiroğlu, Müdür Yardımcısı Nurcan Güren, Bden Eğitimi Öğretmeni Nuray Ozangüç, Fizik Öğretmeni Nesrin Elçi, Matematik Öğretmeni Güldaniye İlhan, Giyim Üretim Teknolojileri Öğretmeni Şükran Demirbilek, Girişimcilik Kulübü, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü, Grafik ve Fotoğrafçılık Bölümü öğretmen ve öğrencileri yer aldı.

Girişimcilik Kulübü Öğretmeni Mine Atılgan ve öğrencileri kuru erzak ve gıda; Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü öğretmenleri Şükran Demirbilek ve öğrencileri ev tekstili; Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğretmenleri Ayla Balaban ve öğrencileri oyuncak ihtiyacının tedariği konusunda çalıştılar.

Grafik ve Fotoğrafçılık Bölümü Öğretmeni Özcan Tos, projenin duyulması için afiş hazırlarken Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmenleri Lokman Karafil, Ahmet Oğuz Mucuk ve öğrencileri ziyaretin gerçekleştirileceği gün kek hazırlayarak projeye destek sundu.