“Bize göle maya çalacak hocalar lazım!”

271 views

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi  Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adem Çakır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Gürlagap, Müdür Yardımcısı Nurcan Güren ve Moda Tasarım Teknolojileri Atölye Şefi Mine Atılgan’ın yer aldığı ziyarette okulun döner sermaye kapsamında yaptığı çalışmalar dile getirildi. Okul hakkında Başhekim Adem Çakır’a bilgiler veren Gürlagap, Moda Tasarım Teknolojileri alanının döner sermaye çalışmalarıyla bir çok özel kuruluş ve kamu kuruluşuna hizmet verdiğini söyledi. Ayrıca Gürlagap, istendiği takdirde Kocaeli Devlet Hastanesi çalışanlarının kıyafetlerini rahatlıkla hazırlayabileceklerini belirtti. Moda Tasarım Teknolojileri Atölye Şefi Mine Atılgan, Başhekim’e diktikleri doktor ve sağlık personeli önlüklerinin örneklerini sundu.

Başhekim Adem Çakır, böylesi bir niyetle ziyaret edilmekten duyduğu memnuniyeti belirterek “Değerli hocalarım devlet kurumlarının birbirlerini desteklemesi çok önemli. Elbette ihtiyaçlarımızı karşılıklı uzlaşacağımız protokoller çerçevesinde okulunuzdan temin edebiliriz. Bundan memnuniyet duyarız. Bunun yanı sıra beni bugün asıl memnun eden sizler gibi eğitimcilerle bir arada olmam. Bizim ülke olarak sizler gibi eğitimcilere ihtiyacımız var. Var olanın üzerine nasıl yeni bir şeyler koyarız diyen, imkânları zorlayan, “Olmaz!” lafına inanmayan, deyim yerindeyse bize göle maya çalacak hocalar lazım. Sizlerde bu geniş vizyonu gördüğüm için çok mutlu oldum.” dedi.

Başhekim Adem Çakır’ın iki kurum arasında gerçekleşebilecek her türlü iş birliğinden memnuniyet duyacaklarını bildirmesinden sonra ziyaret sona erdi.