AKV’de 10 Kasım Anma Töreni

173 views

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yılında Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen törenle anıldı. 

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü töreni,saatler 09.05’i gösterdiğinde çalmaya başlayan sirenlerle birlikte saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Yapılan anma törenine Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Aslan ve beraberindeki heyette katıldı. 

Okul panosu ve tören alanı süslemesi Atatürkçü Düşünce Kulübü öğretmeni Arzu Yıldırım ve kulüp öğrencileri tarafından yapıldı. 

Edebiyat öğretmeni Sevgi Akkonak tarafından hazırlanan sunum sonrasında AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Alanı öğretmenleri Zeynep Gerim,Huriye Akyol,Nazikter Uzunca,Sema Sağlam, El Sanatları öğretmenleri Fazilet Dinçer,Süheyla İkiz,Fatma Şirinoğlu ve öğrencileri tarafından hazırlanan Atatürk Giysi Koleksiyonu Defilesi okul bahçesinde öğrenci ve öğretmenlere sunuldu.Sunumun mankenliğini Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hasan Bulut ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmeni Lokman Karafil ile Moda Tasarım ve Güzellik Saç Bakımı öğrencileri yaptı. 

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85. yıl dönümünde, onun önderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti’ni daha da büyütmek ve güçlendirmek için çalışmaya kararlıyız. Minnet ve saygıyla anıyoruz.