Okulumuz Öğrenme Şenliğinde

236 views

Milli Eğitim Bakanlığının bünyesinde Gölcük Belediyesi desteğiyle “Hayat Boyu Öğrenme” alışkanlığı kazanımını destekleyen “Öğrenme Şenlikleri” Anıt Parkta yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığının bünyesinde Gölcük Belediyesi desteğiyle “Hayat Boyu Öğrenme” alışkanlığı kazanımını destekleyen “Öğrenme Şenlikleri” kapsamında düzenlenen etkinliğe Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas da katıldı.

Öğrenme Şenliklerinde çeşitli dallarda vatandaşlarımızı bilgilendirme amaçlı birçok stant yer aldı. Gölcük halkı, Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik ve Anadolu Lisesinin standına yoğun ilgi gösterdi. Yiyecek İçecek hizmetleri bölümü peçete katlama sanatı, Giyim Üretim Teknolojileri bölümü tasarladıkları giysi ve aksesuarlar, El sanatları Teknolojisi bölümü tasarladığı takılarla şenliğe renk kattı. Çocuk Gelişimi Bölümü şenliğe katılan miniklere yüz boyama yaptı, hazırladıkları balondan oyuncaklarla çocukları mutlu etti.
Geleneksel olarak her yıl yapılan “Öğrenme Şenlikleri” hakkında açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “İnsanların hayatında farkındalık oluşturmak adına düzenlenen etkinlikler ile vatandaşlarımız öğrenme devamlılığını sağlamış olacak. Öğrenme hayat boyu devam eden bir süreçtir. İlçemiz okullarındaki öğrencilerimizin hazırlamış oldukları, akıllarına gelen birbirinden güzel çalışma ve faaliyetler Gölcük’ümüze birçok güzel değer katıyor” dedi.

Protokol üyeleri, vatandaşlar ve ilçe okullardan gelen çok sayıda öğrenci hazırlanan stantları gezerek yapılan etkinlikleri inceleyip, bilgi aldılar.