AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Halep’li Bebeklere Mama Yardımı

279 views

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından Halep’e bin kutu mama yardımı yapıldı.

Suriye’de devam eden savaştan dolayı birçok Suriyeli canını kurtarmak için sakin bölgelere sığınarak yaşam mücadelesi veriyor. İHH, bu yaşam mücadelesine sürekli destek veriyor. Yardımlar için ayrı ayrı kampanyalar düzenleyen İHH, bu kez çocuklar için mama kampanyası düzenledi. İHH Gölcük Temsilciliği tarafından, Gölcük’te düzenlenen mama kampanyasına, Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri destek verdi. Müdür yardımcısı Resul Şahin nezaretinde mama yardımı toplanmaya başladı ve bir hafta içerisinde toplanan bin kutu mama dün İHH Gölcük temsilcilerinden Selim Kara’ya teslim edildi.

Mazlum İnsanların Ezilmesine Gönlümüz Razı Değil

Kısa bir açıklama yapan kampanya koordinatörü Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Resul Şahin, “Suriye’de savaş yaşanıyor. Bu savaşı artık birilerinin durdurması için çalışmaların başlaması gerekiyor. Mazlum insanların ezilmesine gönlümüz razı değil. Bugün yeni doğan bebeklerin anneleri, savaştan dolayı yaşadıkları korku ve şiddetten dolayı sütten kesilmiştir. Biz de bebeklerin mağdur olmaması için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Okulumuzda sadece çocuk maması için
kampanya düzenlendi. Kampanyaya öğretmen ve öğrencilerimiz katılarak, mamalar toplandı. Mamalar, Halep’e götürülmesi için, İHH Gölcük Temsilcisi Salim Kara’ya teslim edildi. İnşallah bu yardımlarla birlikte bundan sonra anaların gözyaşları sona erecektir” dedi.