Sadece 3 Aralık’ta değil her zaman yanınızdayız

151 views

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün ilan edilişinin 43. yıldönümü dolayısıyla Anıtpark’ta program düzenlendi. Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri de programa katılarak engelli vatandaşlarımıza sadece 3 Aralık’ta değil her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

Anıtpark’ta gerçekleştirilen 3 Aralık Engelliler Günü programına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü, Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Aynur Kadiroğlu, Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, muhtarlar, engelliler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

“Bize her gün 3 Aralık”

Açılış konuşmasını yapan Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat “Aralık dünyada 103 ülkede kutlanıyor. Biz 3 Aralık’ı Gölcük’te her gün kutluyoruz. Çünkü bize her gün 3 Aralık. Çünkü engellileri bir gün hatırlayıp, 364 gün unutmak bana çok anlamsız geliyor. Ama Gölcük’te öyle bir belediyemiz var ki biz 3 Aralık’ı her gün kutluyoruz. Ben bu münasebetiyle Gölcük Belediye başkanım Mehmet Ellibeş’e ve bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum’ dedi.