AKV’den Bahar Şenliğine Katkı Sunan İsimlere Teşekkür

220 views

2021-2022 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşılırken her okul geçirdiği yılın değerlendirmesini yapma sürecine girdi. Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu yıl gerçekleştirdiği Avrupa Mesleki Beceriler Haftası ve Bahar Şenliği ile tüm Kocaeli’de adından söz ettirmeyi başardı.

Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap, bu vesileyle yaptığı açıklamada şenliğin hazırlık süreci ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen ve katkısı bulunan isimlere teşekkürlerini sunduklarını dile getirdi. Gürlagap’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Okul olarak ilkini düzenlediğimiz ve gelenekselleşmesi adına çaba sarf edeceğimiz bu etkinliğin hazırlanması ve gerçekleştirilmesi sürecinde pek çok isim bize katkı sundu. Öncelikle tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize çabaları için teşekkür ediyorum. Ayrıca hem destekleriyle hem de bilfiil etkinliğin içinde bulunarak değerli katkılarını sunan Sumo Tekstil’in Sahibi Saim Karağaç’a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal’a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Murat Yavuz’a, Gölcük Belediyesi Başkanlığına, Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşe Tuğba Sarıgül’e, Alev Şenol Dikimevi’nin Sahibi Alev Şenol’a, STM Genel Müdürü Sibel Moralı’ya, Şair ve Yazar İhsan Sönmez’e, Ada Seramik Atölyesi Sahibi Bahar Cabar’a, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’a, Kocaeli Üniversitesi Eğitim Bilimleri Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü’ye, Çocuk Kasabası Anaokulu’nun Kurucusu Ayşenur Kahraman Aytekin’e, İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü Refik Fidan’a, Suzan Dikimevi’nin Sahibi Suzan Dilber’e, Başoğlu Market Sahibi Serkan Başoğlu’na, Milenyum Temizlik Malzemeleri Şirketine, Köşkerler Çelik Halat’ın Sahibi Sami Köşker’e, Şencan Copy’in Sahibi Mehmet Çankaya’ya, Sarıoğlu Kuyumculuk’un Sahibi Hasan Zeki Sarı’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”